Perşembe, Mayıs 27, 2010

beğendik

bir beğendiksever olarak, alıcı olmasam bile beğendik'in havasını solumak, şöyle bir dolaşıp çıkmak, önündeki banklarda oturup dinlenmek ya da bir arkadaşla sohbet etmek dahi keyif verir bana. bunda beğendik'in ankara'nın en eski ve ilk ciddi alışveriş merkezi olmasının, bu işi merkezde gerçekleştirmiş olmasının ve neredeyse çocukluğumuzdan diyebileceğim ilk gençlik yıllarımızdan olgunluk çağına gelişimize dek geçen sürece eşlik etmiş olmasının payı oldukça fazla.. tabii bunlara bir de temiz ve kaliteli ürün sunuyor olması ile birlikte tüketici memnuniyetini de en öncelikli konumda tutuyor olması da eklenince beğendik çoğu ankaralı için vazgeçilmez oluyor elbette.
bugün beğendik'ten bahis açma nedenim ise bir süredir uygulamakta olduğu dolunay kampanyası. her ayın bir günü yani dolunay günü beğendik, ürünlerinin ciddi orandaki bir bölümünü %50 indirimle satışa sunuyor. sadece o gün ve 18.00'den başlayarak. bugünün diğer bir özelliği ise beğendik'in her zamanki gibi 22.00'ye kadar değil 00.30'a yani geceyarısına kadar açık olması. işte bugün de o dolunay günlerinden biri. bunu kaçırırsanız üzülmeyin, bir sonraki dolunaya yetişirsiniz elbet.
ha bir de not: bu indirim gününün en keyifli taraflarından biri de unlu mamüller bölümünde, beğendik'in birbirinden lezzetli ve çeşitli ekmeklerini yarı fiyatına alabiliyor olmak, ya da o nefis yaşpastalarını, baklavalarını.. ımmmhh.. hangi birini sayalım. tabii bulabilmek için saat 18.00 i fazla geçirmemek faydanıza olacaktır.

Hiç yorum yok: